Genel Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Genel Forum

Bu sitede her şey var.

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Köylerdeki üretim çok azaldı

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Köylerdeki üretim çok azaldı Empty Köylerdeki üretim çok azaldı Salı Ekim 20, 2009 8:33 pm

nickbaron

nickbaron

Sizinde bildiğiniz gibi hepimizin anne babası köyde büyümüştür ama artık eski köyler klamadı insanlar miskin miskin geziniyorlar sonrada işsizlikdiye kıvranıyorlar bir gün bir haber kanal izliyorum haber bülteni orada 500 kişilik iş başvurusuna 300 kişi başvuruyor dolmamasının sebebini söylüyorum neymiş 3 aylık işmiş garantisi yokmuş kardeşim eğer senin karnın aç ise 3 aylık işi değil 1 günlük işi bile kabul etmenlazım insanlar sonra televizyonlarda bağırıyorlar hükümet nerde hükümet nerde kardeşim herkes eleman arıyo ben yozgatlıyım babam söyledi köye gittiğinde tarlalar bom boş köylerde sadece yaşlılar ve düşkünler kalmış biz bumuyuz türk milleti bumu herkes birşeyler tüketiyo ama üretim sayısı çok eğer böyle devam edilirse türkiyenin durumunu hiç iyi görmüyorum insanların bi alem olmuş adamın ağızı kokuyo ama işi kabul etmiyo neymiş ücreti az kardeşim senin ağızın kokuyosa senin her şeye razı olmanlazım
sizcede haklı değilmiyim bence bu konuda devlete çok sert davranılıyor herkes köyleri bırakmış şehire gitmiş birinin yanında asgari ücrette çalışıyor kardeşim senin tarlan boşken şehirde işin ney herkes şehirde olursa üretimi kim yapacak arkadaşlar bu işe bir dur denmeli saygılarımla.

Safa Aslaner

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]