Genel Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Genel Forum

Bu sitede her şey var.

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Herkes halkı kandırıyor

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Herkes halkı kandırıyor Empty Herkes halkı kandırıyor Çarş. Ekim 21, 2009 8:56 pm

nickbaron

nickbaron

Sayın okuyucular gündemimizde olan domuz gribi olayını herkes biliyodur.Sizcede bu olaylar sadece tesadüf olduğuna inanıyomusunuz ben inanmıyorum bnce bu tamamen kurmaca bir plan Amerika'nın bir oyunu olduğunu düşünüyorum bu adamlar para kazanabilmek için bu özel ve gizli kliniklerinde bu mikropları ürettiler sonra bunları bazı insanlara enjekte ettiler bu insanları dünyanınçeşitli yerlerine göderdiler ve domuz gribi yayılmaya başladı buna bir örnek daha vermek istiyorum AISD virüsü kısaca bu virüsten bahsedeceğim insanın vücüdüna tükürüz elden kandan vb şeylerden giriyor .Girdiği zaman hiçbir belirtisi yoktur 10 yıl boyunca vücüdunuzda kulucka dönemi geçirir tami günümüzde tedaviyle fln bu süre 15-20 yıla kadar çıkartılabiliyor.Ama bunun sonu geldiği zaman insanı AISD öldürmüyor AISD sadece insanın bağışıklık sitemini çökertiyor bi ülke var savaşın ortasında ben savaşacağım diyo ama silahı yok buna benzeyen bir olaydır ayrıca AISD en kötü yanı sadece kan alınıp incelendiği zaman ortaya çıkmasıdır.Bu nedenle AISD mikrobu çok tehlikelidir.Bu mikrobuda bana göre amerika kendi kliniklerinde üretip dünyanın 4. sınıf ülkeleri ile başlatım bütün dünyaya yayılmıştır.Ayrıca Almanya başbakanı kendisine ve askeri,hamile,çocuklara özel aşı almıştır bu aşılarda katkı maddeleri bulunmamakta ve etkisi daha fazladır bu aşı ölü domuzgribi mikroğlarından oluşmaktadır.Almanya başbakanının yaptığı bu hareket halkın nekadar hor görüldüğünede bir örnektir.Ayrıca uzmanlar okullarda ellerinizi felan yıkayın diyolar ama nasihat var uygulayan yok başbakanımızın evinin yanındaki okulun 20 gündür tuvaletler kapalı sıvı sabun yok bunuda geçin okulda su bile yok okulun müdürü bir açıklama yapmış ödenek yetersizliği işte biz böyle bir yönetime sahibiz.

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]